Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

10 Ιουλ 2019

Camp Jeep® 2019: H γιορτή των φίλων της Jeep!

To Camp Jeep τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 12-14 Ιουλίου στο San Martino di Castrozza στην Ιταλία.

 

  • To Camp Jeep τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 12-14 Ιουλίου στο San Martino di Castrozza στην Ιταλία.
  • Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνάντηση φίλων της Jeep στην Ευρώπη.
  • Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά το νέο pick-up Gladiator που σηματοδοτεί την επιστροφή της εταιρείας στην κατηγορία μετά από 27 χρόνια.
  • Παράλληλα η ειδική έκδοση του νέου Wrangler 1941 της Mopar και μια σειρά κλασσικών αυτοκινήτων της μάρκας θα δείξουν με τον καλύτερο τρόπο τις κορυφαίες δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρουν τα μοντέλα της Jeep.
  • Το κοινό θα έχει να τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας κάτω από την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Jeep Academy.

 

To Camp Jeep® 2019, η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση για τους φίλους της μάρκας, θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 12-14 Ιουλίου στο San Martino di Castrozza στην περιοχή των Δολομιτών στην Ιταλία συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1.600 φίλους της μάρκας και 800 οχήματα. 

 

Το 3ημερο πρόγραμμα αποτελεί μια γιορτή ελευθερίας, πάθους για περιπέτεια, αλλά και μια ευκαιρία για να ανακαλύψει το κοινό τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας. Οι ειδικοί της Jeep σχεδίασαν διαδρομές συνολικού μήκους άνω των 40 χιλιομέτρων όπου οι οδηγοί με τη βοήθεια των εκπαιδευτών της Jeep Academy θα μπορέσουν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να εκμεταλλευτούν το μέγιστο των δυνατοτήτων των οχημάτων τους.

 

Παράλληλα το Camp Jeep αποτελεί μια ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη προς το περιβάλλον εκδήλωση, με τις κατασκευές του Camp να έχουν δημιουργηθεί με τη χρησιμοποίηση ξυλείας από τα δέντρα που κατέστρεψαν οι καταιγίδες που χτύπησαν τον περασμένο Οκτώβριο την περιοχή και χρειάζεται να απομακρυνθούν ώστε να αποκατασταθεί ο χώρος.

 

Οι φίλοι της μάρκας από όλη την Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία στα πλαίσια της εκδήλωσης να ανακαλύψουν για πρώτη φορά το νέο pickup της Jeep, το Gladiator, με το οποίο η μάρκα επιστρέφει στην κατηγορία μετά από 27 χρόνια. Παράλληλα η ειδική έκδοση του νέου Wrangler 1941 από τη Mopar, αλλά και η πλούσια σειρά διαθέσιμων αξεσουάρ, θα αποδείξουν για ακόμα μία φορά το λόγο που η Jeep είναι η κορυφαία μάρκα και σε επίπεδο εξατομίκευσης.

 

Παράλληλα, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν της μάρκας, στο Camp Jeep, το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει σπάνια δείγματα ειδικών εκδόσεων μοντέλων της μάρκας από τις δεκαετίες του 60, του 70 και το 80 που συνέβαλαν με τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα στο μύθο του ονόματος Jeep.

 

Τέλος η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μία σειρά δρώμενων (συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδια για τα παιδιά, κτλ.) που θα εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία και το ελεύθερο πνεύμα της μάρκας. 

 

 

Άλλα περιεχόμενα