Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

05 Νοε 2019

Για 10η συνεχόμενη χρονιά το Jeep® Wrangler κατακτά το βραβείο “4x4/SUV of the Year” στις Η.Π.Α.

Το Jeep Wrangler είναι το μοναδικό όχημα που κατακτά το βραβείο "4x4/SUV of the Year" από τη δημιουργία των SEMA Awards στις Η.Π.Α. το 2010.

 

  • Το Jeep Wrangler είναι το μοναδικό όχημα που κατακτά το βραβείο "4x4/SUV of the Year" από τη δημιουργία των SEMA Awards στις Η.Π.Α. το 2010.
  • Στα πλαίσια του SEMA Show, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της FCA, προετοίμασε και ένα ειδικά διαμορφωμένο με αξεσουάρ της εταιρείας, Jeep Wrangler Rubicon.

 

Το Jeep® Wrangler συνεχίζει το αήττητο σερί του, κατακτώντας στις Η.Π.Α. για 10η φορά στη σειρά τον τίτλο του "4x4/SUV of the Year" στα βραβεία SEMA Awards, τα οποία απονέμονται στα πλαίσια του ομώνυμου Show που πραγματοποιείται στο Las Vegas. Το Jeep Wrangler παραμένει το μοναδικό μοντέλο που έχει κατακτήσει τη συγκεκριμένη διάκριση από το 2010, έτος που ξεκίνησε η απονομή των βραβείων SEMA Awards.

«Όπως δεν υπάρχουν όρια για τις δυνατότητες του Jeep Wrangler, κάτι αντίστοιχο θα μπορούσαμε να πούμε και για τις δυνατότητες εξατομίκευσης του μοντέλου χάρη στα αξεσουάρ της Mopar», δήλωσε ο Mark Bosonac, Επικεφαλής της Mopar για τη Β. Αμερική. «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για 10η φορά στη σειρά κερδίζουμε το βραβείο "4x4/SUV of the Year", μια διάκριση που δεν αποτελεί πιστοποίηση μόνο των δυνατοτήτων του μοντέλου, αλλά και του πάθους του κοινού που βλέπει το Wrangler σαν την τέλεια βάση για να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό αυτοκίνητο.»

«Δεν αποτελεί έκπληξη η επιλογή του Jeep Wrangler για ακόμα μία φορά ως "4x4/SUV of the Year, δήλωσε ο Chris Kersting, πρόεδρος και CEO της SEMA. «Με τόσες πολλές επιλογές προσωποποίησης συναρπάζει όλους τους οδηγούς με τις εκτός δρόμου δυνατότητες του, αλλά και την προσωπικότητα του.»

Στα πλαίσια της έκθεσης SEMA η Mopar έχει δημιουργήσει 14 οχήματα της Jeep με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου και ενός μοναδικού Jeep Wrangler Rubicon. 

 

Άλλα περιεχόμενα