Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

11 Σεπ 2019

Η Jeep® συμμετέχει σε ένα πολύ διαφορετικό τρίαθλο

Η Jeep θα βρεθεί στο πλευρό του Wanderlust 108, ενός διαφορετικού τρίαθλου που συνδυάζει την ευεξία και τη χαλάρωση με τη σωματική και ψυχική υγεία.

Η Jeep® συμμετέχει σε ένα πολύ διαφορετικό τρίαθλο

 

Η Jeep θα βρεθεί στο πλευρό του Wanderlust 108, ενός διαφορετικού τρίαθλου που συνδυάζει την ευεξία και τη χαλάρωση με τη σωματική και ψυχική υγεία.

Γνωστή για το ξεχωριστό και πρωτότυπο χαρακτήρα της, η Jeep®, έχει συνδέσει το όνομα της με μερικές από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη φορά όμως τη θέση αθλημάτων όπως η αναρρίχηση ή το mountain biking θα πάρει ένα πολύ ξεχωριστό τρίαθλο.

Το Wanderlust 108 είναι μία διοργάνωση που σαν στόχο έχει να βοηθήσει κυρίως τις γυναίκες να πετύχουν ισορροπία στο σώμα και το μυαλό τους μέσω τεχνικών όπως η yoga και ο διαλογισμός. Από τις 21 Σεπτεμβρίου, έως και τις 6 Οκτωβρίου, 7 Ευρωπαϊκές πόλεις (Παρίσι, Φλωρεντία, Μιλάνο, Λισσαβόνα, Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Ρώμη) θα φιλοξενήσουν αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση, η οποία περιλαμβάνει μία σειρά δραστηριοτήτων μεταξύ των οποίων και ένα ξεχωριστό τρίαθλο με 5 χιλιόμετρα τρέξιμο, στη συνέχεια yoga και διαλογισμό. Η εκδήλωση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στο γυναικείο πληθυσμό που επίσης αγαπά ιδιαίτερα τα οχήματα της Jeep.

Οι αξίες της Jeep είναι συνυφασμένες με τις έννοιες της ελευθερίας, της περιπέτειας, αλλά και του πάθους να προσπερνάς κάθε εμπόδιο. Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα Jeep Renegade και Jeep Compass, τα οποία ξεχωρίζουν για την άνεση και την ευκολία που προσφέρουν στην καθημερινή χρήση, χωρίς να χάνουν στο ελάχιστο τον αυθεντικό χαρακτήρα της Jeep. Τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης σε συνδυασμό με τους σύγχρονους κινητήρες βενζίνης και Diesel, αλλά και τα έξυπνα συστήματα τετρακίνησης καθιστούν τα Renegade και Compass ιδανικά για την πόλη και εκτός των τειχών εξορμήσεις.      

 

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ