Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

05 Ιουλ 2019

H γκάμα της Jeep® θριαμβεύει στα OFF ROAD Magazine Awards 2019

Τρία μοντέλα της Jeep κατακτούν κορυφαίες διακρίσεις στα φετινά βραβεία του γερμανικού περιοδικού OFF ROAD που ειδικεύεται στα οχήματα 4x4.

H γκάμα της Jeep® θριαμβεύει στα OFF ROAD Magazine Awards 2019

 

  • Τρία μοντέλα της Jeep κατακτούν κορυφαίες διακρίσεις στα φετινά βραβεία του γερμανικού περιοδικού OFF ROAD που ειδικεύεται στα οχήματα 4x4.
  • Το Jeep Wrangler θριαμβεύει στην κατηγορία "Off-Roader" για 6η συνεχόμενη χρονιά.
  • Το Jeep Renegade κατακτά τον τίτλο του καλύτερου "Sub-Compact SUV" για 5η συνεχόμενη χρονιά.
  • Το Jeep Grand Cherokee είναι το δημοφιλέστερο εισαγόμενο SUV πολυτελείας.
  • Το Jeep Wrangler κατέκτησε επίσης τη 2η θέση ανάμεσα στα νεοεισερχόμενα μοντέλα για το 2019.

 

Θριαμβευτική παρουσία είχαν τα μοντέλα της Jeep® στα ετήσια βραβεία του Γερμανικού περιοδικού OFF ROAD, το οποίο ειδικεύεται στα οχήματα SUV και 4x4. Οι αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν τα αγαπημένα τους SUV, έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα από 185 μοντέλα σε 13 κατηγορίες. Η Jeep απέσπασε 3 πρωτιές, συνεχίζοντας τη διαχρονικά δυναμική της πορεία στο θεσμό.

 

Το θρυλικό Jeep Wrangler κατέκτησε για 6η συνεχόμενη χρονιά την κατηγορία "Off-Roader", λαμβάνοντας το 31,9% επί των συνολικών ψήφων.

 

Αντίστοιχα το Jeep Renegade ανακηρύχτηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά το καλύτερο "Sub-Compact SUV", με ποσοστό 18,3%. Αυτή η διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Renegade που αποτελεί το πρώτο μοντέλο της μάρκας στην κατηγορία. Το αυθεντικό στιλ Jeep και οι κορυφαίες για την κατηγορία εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου εκτιμήθηκαν ιδιαιτέρως από τους αναγνώστες του OFF ROAD. 

 

Η ναυαρχίδα της μάρκας, το Jeep Grand Cherokee, ανακηρύχτηκε το δημοφιλέστερο εισαγόμενο SUV πολυτελείας, κατακτώντας παράλληλα τη 2η θέση ανάμεσα σε όλα τα μοντέλα του ανταγωνισμού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Γερμανών κατασκευαστών.

 

Τέλος το νέο Jeep Wrangler κέρδισε ακόμα μία ιδιαίτερη διάκριση, με τους αναγνώστες του περιοδικού να του δίνουν τη 2η θέση στην κατηγορία των πρωτοεμφανιζόμενων μοντέλων.

 

Τα OFF ROAD Awards ξεκίνησαν την πορείας τους το 1982 δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγνώστες του περιοδικού να αναδείξουν τα αγαπημένα τους μοντέλα. Στην ψηφοφορία για τα φετινά βραβεία συμμετείχαν περισσότεροι από 38.500 αναγνώστες.