Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

31 Οκτ 2019

Οι αμαζόνες της Juventus ανακαλύπτουν την Jeep®

Σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο δοκιμών της FCA στο Balocco, η γυναικεία ομάδα της Juventus ανακάλυψε τα μοντέλα της Jeep.

Οι αμαζόνες της Juventus ανακαλύπτουν την Jeep®

 

  • Σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο δοκιμών της FCA στο Balocco, η γυναικεία ομάδα της Juventus ανακάλυψε τα μοντέλα της Jeep.
  • Η μάρκα της Jeep είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο γυναικείο κοινό, στο οποίο αντιστοιχεί το 20% επί των συνολικών πωλήσεων της μάρκας.

 

Η Jeep® κερδίζει συνεχώς την προτίμηση των γυναικών που εκτιμούν όλο και περισσότερο το στιλ και τον χαρακτήρα των μοντέλων της μάρκας. Επιβεβαιώνοντας αυτή τη σχέση, η γυναικεία ομάδα της Juventus επισκέφθηκε το κέντρο δοκιμών της FCA στο Balocco και ανακάλυψε τη γκάμα μοντέλων της Jeep σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές. Διαθέσιμη ήταν όλη η γκάμα της Jeep, με τα Renegade, Compass, Cherokee, Wrangler και Grand Cherokee, καθώς και οι αντίστοιχες εκδόσεις Trailhawk, Trackhawk και SRT. Η προπονητής της ομάδας Rita Guarino και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις επιδόσεις, αλλά και τις κορυφαίες δυνατότητες των εκδόσεων 4x4 σε ακραίες δοκιμασίες που σχεδιάστηκαν από τους δοκιμαστές του Balocco.

Η γυναικεία ομάδα της Juventus έκανε το ντεμπούτο της το 2017 και ήδη έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα Coppa Italia και ένα Supercoppa Italiana εντυπωσιάζοντας με την πορεία της. Αντίστοιχα η Jeep τον περασμένο Σεπτέμβριο πραγματοποίησε τον καλύτερο μήνα της ιστορίας της στην Ευρώπη με 12.000 πωλήσεις, επιβεβαιώνοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του 2018 και επιτυγχάνοντας μια αύξηση των πωλήσεων κατά 330% τα τελευταία 5 χρόνια.

Παράλληλα με την υποστήριξη της στην ανδρική και γυναικεία ομάδα της Juventus,  η Jeep, συνεχίζει την στενή της σχέση με τον αθλητισμό με την παρουσία της σε διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Surf (WSL) και το Mindful Triathlon, Wanderlust 108.

 

 

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ